NBS Source
List your products

The Bower, Stockley Park

by Washroom Washroom Ltd

  Favourite

The reception area had to set the tone for the rest of the building so we designed the bespoke Corian reception desk to mirror the angular lines of the unique feature staircases in the building’s central atrium. The new washrooms feature our full height Alto toilet cubicles, specified with a real wood walnut veneer finish. We designed the bespoke white Corian trough-style vanity units with an integral handbag shelf, back-painted glass splashbacks and Tego hinged mirror units. In the basement staff shower and changing area, our SGL Forza lockers provide staff with a durable, secure storage facility.

Read more

No featured products in this case study

Contact Washroom Washroom Ltd by clicking the button below to find out which products were used in this case study.

More case studies from Washroom Washroom Ltd

View all case studies from Washroom Washroom Ltd (46)