NBS Source

Thames Valley Science Park

by EFFISUS

This project, forms a significant part of the University of Reading’s efforts to further encourage interaction between business and academia. Once completed, the Science Park will provide 800,000 sq ft of laboratory and office space in a campus style setting designed to foster collaboration between innovative, technology-led companies. It is designed to anticipate change, be flexible and adaptable to suite a new generation of occupiers. For this endeavour, Effisus has contributed with the Effisus Ecofacade P-FIX solution, the most efficient and sustainable solution for weatherproofing facade connections.

Products featured in this case study

View all products (9)
Effisus Ecofacade System

Effisus Ecofacade System

More case studies from EFFISUS

View all case studies(46)
Redmond Building (University of Liverpool)

Redmond Building (University of Liverpool)

Royal Wharf

Royal Wharf

Birmingham New Street Station

Birmingham New Street Station

Southbank Place

Southbank Place