NBS Source

This version of the case study is no longer available. View latest

STEREO-KINETIC wall cladding transforms refurbished car park at Festival Square, Basingstoke

by Lang+Fulton

Investment in the infrastructure at Festival Place shopping centre in Basingstoke has included the refurbishment and extension of the 3,000 space car park. Lang+Fulton worked with Bell Associates to design a new façade using their STEREO-KINETIC wall cladding. The panels were mounted on to an independent steel frame which was bolted back to the existing structural steelwork. The gradation of the stainless steel tiles was designed to allow for ventilation whilst transforming the appearance of the original car park and linking it to the new extension with one seamless frontage.

No featured products in this case study

Contact Lang+Fulton by clicking the button below to find out which products were used in this case study.

More case studies from Lang+Fulton

View all case studies(24)
Edinburgh Sculpture Workshop: Terra-34 grating panels as a wall cladding screen.  The ESW provides studios, work space and professional development opportunities to sculptors.

Edinburgh Sculpture Workshop: Terra-34 grating panels as a wall cladding screen. The ESW provides studios, work space and professional development opportunities to sculptors.

North Kent Police HQ: Italia-100. Steel louvred fencing and generator compound.

North Kent Police HQ: Italia-100. Steel louvred fencing and generator compound.

The Crystal London: Barrot Barrot grating for the mezzanine exhibition space. Each panel was a unique angular shape to add visual interest to the flooring.

The Crystal London: Barrot Barrot grating for the mezzanine exhibition space. Each panel was a unique angular shape to add visual interest to the flooring.

The SSE Hydro: decorative wall cladding for the stage entrance constructed from Stereo-kinetic system.

The SSE Hydro: decorative wall cladding for the stage entrance constructed from Stereo-kinetic system.