NBS Source

This version of the case study is no longer available. View latest

Stepping Hill Hospital

by EQUITONE

DAY Architectural Ltd and contractor Armitage collaborated with EQUITONE to carry out the refurbishment of the restaurant at Stepping Hill Hospital in Stockport. The shingle design was created using EQUITONE [natura] in an overlap formation of multiple colours, including Summer Haze, Muted Yellow and Pale Mist.

No featured products in this case study

Contact EQUITONE by clicking the button below to find out which products were used in this case study.

More case studies from EQUITONE

View all case studies(24)
Festival hall of the Tiroler festspiele

Festival hall of the Tiroler festspiele

Centre for Science and Innovation

Centre for Science and Innovation

Multi residential housing project

Multi residential housing project

Venlo, Netherlands

Venlo, Netherlands