SCAPE Corsham - Student Accommodation Mailbox Project

by The Safety Letterbox Company

The SCAPE Corsham student accommodation project features multiple banks of freestanding mailboxes installed in the entrance lobby. The mailboxes are an in front / out front horizontal type finished in a variety of colours that adhere to the branding guidelines set out by the design team at SCAPE Students. The colours used progress through colour gradients which both complement and enhance the lobby area of the project.The banks of freestanding post boxes feature support stands finished in a Traffic White (RAL 9016) colour which provide a secure base for the boxes to be mounted upon.

No featured products in this case study

Contact The Safety Letterbox Company by clicking the button below to find out which products were used in this case study.

More case studies from The Safety Letterbox Company

View all case studies(61)
Fitzroy Place, London

Fitzroy Place, London

CPS Homes - Corner House, Cardiff

CPS Homes - Corner House, Cardiff

Avant-garde Project. London.

Avant-garde Project. London.

The Neighbourhood, Cardiff.

The Neighbourhood, Cardiff.