NBS Source
List your products

Ropemaker Place, London

by SAS International Ltd

  Favourite

SAS International bespoke metalwork comprising of a striking waveform shaped ceiling was designed by architects Arup Associates to feature in the construction of Ropemaker Place, London EC2 for British Land. Specialist bespoke wave ceilings were installed in the atrium, main reception area, lift lobbies and main external canopy. The waveform panel, although elegant in appearance, had to have the required strength to support the light fitting. Place, is a state of the art commercial development with impressive sustainability credentials.

Read more

No featured products in this case study

Contact SAS International Ltd by clicking the button below to find out which products were used in this case study.

More case studies from SAS International Ltd

View all case studies(29)