RENSON louvre panels for optimal indoor air quality and thermal resistance

by Renson Fabrications Ltd

A good air quality is crucial for students to keep the focus during studying, in the end achieving better results. Therefore, all 419 student rooms of the prestigious project Paul St. in London feature their own ventilation unit. The duct of the system is connected to a louvre panel on top of every window in the building.

No featured products in this case study

Contact Renson Fabrications Ltd by clicking the button below to find out which products were used in this case study.

More case studies from Renson Fabrications Ltd

View all case studies(5)
Selfridges, London

Selfridges, London

A fresh appearance for Jan Palfijn Hospital

A fresh appearance for Jan Palfijn Hospital

Renson Fixscreens provide shade for new VW car dealerships

Renson Fixscreens provide shade for new VW car dealerships

Cilium®: hyper-modern homes with a hint of the Middle Ages

Cilium®: hyper-modern homes with a hint of the Middle Ages