NBS Source
List your products

Rehearsal Rooms - Newground Architects

by Galvanizers Association

  Favourite

Rising above the tree-topped embankment of North Acton tube station, the building forms part of an emerging neighbourhood and provides 173 flats. The rational plan and the elegant elevations are integral to one another addressing form and function simultaneously, so that the geometry and detail of the distinctive balconies is as much about providing privacy and views as it is about rhythm, articulation and visual interest. Views through open-plan layouts emphasise space and light and allow connections from inside to the generous balconies.

Read more

No featured products in this case study

Contact Galvanizers Association by clicking the button below to find out which products were used in this case study.

More case studies from Galvanizers Association

View all case studies from Galvanizers Association (2)