Platform Lift for a Shopping Centre

by CIBES Lift UK

The lift was installed in the heart of the shopping centre, alongside the staircase to provide access to the floors for all visitors. The glazed shaft and panoramic doors preserve the light and airiness of the space, making this an ideal solution for public accessibility.

No featured products in this case study

Contact CIBES Lift UK by clicking the button below to find out which products were used in this case study.

More case studies from CIBES Lift UK

View all case studies(16)
Taking accessibility to the next level at a broadband HQ

Taking accessibility to the next level at a broadband HQ

Revving up accessibility in York

Revving up accessibility in York

Home lift in luxury villa

Home lift in luxury villa

Penthouse Home Lift

Penthouse Home Lift