NBS Source
List your products

Place Quebec - Canada

by Barrisol

  Favourite

The purpose of this project was to create a new, clean, contemporary space full of light. Particular attention was paid to the ceilings. The Barrisol® stretch ceiling hugs geometry curves designed by architects. Light is provided by inserts adorning the curved structure and guide passers-by with paths of light. The entire project is synonymous with a welcoming, bright and friendly environment. With their experience, skill and attention to detail for a job well done, the Décor Acoustique specialists have been chosen to build the new look of Place Quebec. (Barrisol ceilings painted reflections) Architect : Atelier 21

Read more

No featured products in this case study

Contact Barrisol by clicking the button below to find out which products were used in this case study.

More case studies from Barrisol

View all case studies from Barrisol (35)