NBS Source
List your products

Oxford Martin Building, Oxfordshire

by Planet Partitioning

  Favourite

The Oxford Martin Building at the University of Oxford is a world-leading centre of pioneering research that addresses global challenges from climate change to fuel poverty. Working closely with Berman Guedes Stretton, Planet Partitioning designed and then curved the structural framework of the partitioning to match the internal arches of the building. p100 double glazed partitioning was used to ensure sound didn't travel between meeting rooms. p20 p20 single glazed demountable partitioning was used for the office fronts and where the partitioning had to be curved to match the internal arches.

Read more

No featured products in this case study

Contact Planet Partitioning by clicking the button below to find out which products were used in this case study.

More case studies from Planet Partitioning

View all case studies from Planet Partitioning (53)