NBS Source
List your products

Oxford Brookes University

by Planet Partitioning

  Favourite

Laing O’Rourke approached Planet Partitioning for help refurbishing the Abercrombie building and fitting out a brand new, purpose-built structure adjoining it. Planet used p100 double glazed partitioning and p20 relocatable single glazed partitioning in a wide range of formats throughout both buildings. For areas where sound attenuation was important, p100 double glazed partitioning at cellular soaces – and for rooms and offices requiring additional privacy, integrated venetian blinds. For communal areas, p20 XL reached to heights of over three metres still using the 27mm framework line. Planet also installed a range of fire-rated frameless screens throughout the buildings.

Read more

No featured products in this case study

Contact Planet Partitioning by clicking the button below to find out which products were used in this case study.

More case studies from Planet Partitioning

View all case studies from Planet Partitioning (53)