NBS Source
List your products

Neaco products make a splash at waterside conference centre

by NEACO Ltd

  Favourite

Neaco’s semi-structural glass balustrade and aluminium decking have been extensively specified at The Slate, the University of Warwick’s impressive conference centre occupying a waterside setting in the heart of the campus near Coventry. Designed by Associated Architects and built by Speller Metcalfe, the facility comprises 650 sqm of flexible event space.The building maximises views of the adjoining lake with a predominance of glazing and no pillars or fixtures to obscure the outlook. Neaco’s balustrade lines the full-length of a front terrace overlooking the lake and accommodates the view with clear glass panel infills.

Read more

No featured products in this case study

Contact NEACO Ltd by clicking the button below to find out which products were used in this case study.

More case studies from NEACO Ltd

View all case studies from NEACO Ltd (33)