NBS Source
List your products

Imperial College, London

by Planet Partitioning

  Favourite

The Research and Translation Hub at Imperial College, London forms the centrepiece for the innovation district in White City. The completed design for the central atrium wholly pushed the boundaries of performance glazing. Planet AG worked with PLP Architecture to ensure the project stayed commercially viable whilst maintaining the desired impressive design. Curved glass, which reached up to 3.4 metres tall on floors 2-6 and a staggering 5 metres tall on the ground floor had to be heat soaked toughened and was up to 25.5mm thick to support the weight.

Read more

No featured products in this case study

Contact Planet Partitioning by clicking the button below to find out which products were used in this case study.

More case studies from Planet Partitioning

View all case studies from Planet Partitioning (53)