NBS Source
List your products

Ikea Coventry: ventilation screens to the ground floor parking which extended to form a barrier to the first level.

by Lang+Fulton

  Favourite

The new store at Coventry was built using environmentally sustainable building materials. As the first city centre store, it also provides contained parking for 800 cars. Lang+Fulton supplied ventilation screens to the ground floor parking which extended to form a barrier to the first level. Terra-34 grating was chosen with a 34x100mm aperture to comply with anti-climb guidelines. Panels were custom-sized to continue the aesthetic of the surrounding cladding material and mounted to conform with the horizontal and vertical joints. Over 200m² of screening was supplied in a hot-dip galvanized finish incorporating two emergency exits.

Read more

No featured products in this case study

Contact Lang+Fulton by clicking the button below to find out which products were used in this case study.

More case studies from Lang+Fulton

View all case studies from Lang+Fulton (23)