NBS Source
List your products

Collaborative Teaching Laboratory (CTL), University of Birmingham, Edgbaston Campus.

by Howe Green

  Favourite

Over fifty Howe Green 5000 and 7500 Series Aluminium Floor Access Covers were supplied for the award winning Collaborative Teaching Laboratory (CTL) at the University of Birmingham’s Edgbaston Campus. The 6,700m2 brick structure was designed by architects Sheppard Robson. It has won four awards in the RIBA West Midlands Awards 2019, including RIBA West Midlands Building of the Year. The CTL has also achieved a BREEM Excellent standard and an EPC A Rating for efficiency. The building design was meticulously detailed and the materials used were chosen to minimise maintenance and enhance the life expectancy of the building.

Read more

No featured products in this case study

Contact Howe Green by clicking the button below to find out which products were used in this case study.

More case studies from Howe Green

View all case studies from Howe Green (43)