NBS Source
List your products

Hill Partnership, Essex

by Planet Partitioning

  Favourite

Hill Partnership asked Planet Partitioning to oversee all the internal partitioning requirements at its new two-storey Head Office – an old gunpowder mill in Essex. The atrium voids and room frontages featured p100 single-glazed demountable partitioning – chosen because its thick framework complemented the robust and open steel framework of the building. Planet Partitioning used vertex dry joints to ensure a virtually invisible glass partitioning joint and the highest acoustic insulation. Manifestation film applied to the partitioning provided visual contrast and added privacy. Eclipse sliding doors maximised usable floor space in all offices and meeting rooms.

Read more

No featured products in this case study

Contact Planet Partitioning by clicking the button below to find out which products were used in this case study.

More case studies from Planet Partitioning

View all case studies from Planet Partitioning (53)