This site uses cookies to store information on your computer. Learn more about these cookies, and how to opt out of them. Find out more

NBS Source

This case study is no longer available.

Concrete seating for ice arena entrance walkway

OVERVIEW

Furnitubes’ Core concrete seating range was selected as part of the external landscaping works for the regeneration of Slough Ice Arena. Fifteen 4-person concrete benches were supplied in a white acid-etched finish, placed along the edge of the entrance walkway. The completed facility features a brand new extended ice rink, a climbing centre, café and gym as well as a new spectator seating area.

No featured products in this case study

Contact Furnitubes International Ltd by clicking the button below to find out which products were used in this case study.

More case studies from Furnitubes International Ltd

View all case studies (29)
Bespoke external furniture for Cardiff & Vale College

Bespoke external furniture for Cardiff & Vale College

Coordinated street furniture for award winning apartments

Coordinated street furniture for award winning apartments

Gabion seat platforms for Begbroke Science Park, Oxford

Gabion seat platforms for Begbroke Science Park, Oxford

New circular seating for Mark Street Gardens, Hackney

New circular seating for Mark Street Gardens, Hackney