NBS Source

Christchurch Gardens, London

by Furnitubes International Ltd

Products designed, supplied, and installed by Furnitubes at Christchurch Gardens include bespoke wall-top seating and steel-framed boundary screens including a wire system for climbing plants and with integrated illuminated signage explaining the historical background of the site. Material quality was of paramount importance to all parties, and steelwork was finished in a specialist bronze coating in keeping with this high-profile site in the heart of Westminster. The scheme presented the further challenge of being delivered during the 2020 Covid lockdown, with Furnitubes’ installation works conducted under strict health and safety controls. The redeveloped site opened to the public in autumn 2020.

No featured products in this case study

Contact Furnitubes International Ltd by clicking the button below to find out which products were used in this case study.

More case studies from Furnitubes International Ltd

View all case studies(55)
Bespoke, complex seating for Thomas More Square, London

Bespoke, complex seating for Thomas More Square, London

Bespoke external furniture for Cardiff & Vale College

Bespoke external furniture for Cardiff & Vale College

Bespoke seating for local neighbourhood open space

Bespoke seating for local neighbourhood open space

Coordinated street furniture for award winning apartments

Coordinated street furniture for award winning apartments