NBS Source

Centre for Science and Innovation

by EQUITONE

Built on some of the 40 acres of land made available due to the relocation of a large interstate, ARC Architects were commissioned to design the new Centre for Science and Innovation building, part of the Johnson & Wales University in Boston, USA. By using two different, but sympathetic colours from the EQUITONE [tectiva] range, a gentle mosaic effect of different sized and coloured panels gives the building a beautiful, modern exterior.

No featured products in this case study

Contact EQUITONE by clicking the button below to find out which products were used in this case study.

More case studies from EQUITONE

View all case studies(24)
Festival hall of the Tiroler festspiele

Festival hall of the Tiroler festspiele

Multi residential housing project

Multi residential housing project

Venlo, Netherlands

Venlo, Netherlands

Cityhall Hofheim

Cityhall Hofheim