NBS Source
List your products

Cavendish Place - Rainscreen Cladding

by Bailey - Total Building Envelope

  Favourite

CAVENDISH PLACE is a new five-story luxury mixed-use development in the centre of Clapham Common, achieved using Bailey’s Platinum Rainscreen Cladding. The £8m development is part of Clapham Park’s major regeneration project to transform the area into the exemplar of residential space in London. The building comprises of 8000 sq ft of grade A office accommodation and 40 luxury apartments across six levels. The flats were designed to provide residents with the highest quality of life.

Read more

No featured products in this case study

Contact Bailey - Total Building Envelope by clicking the button below to find out which products were used in this case study.

More case studies from Bailey - Total Building Envelope

View all case studies from Bailey - Total Building Envelope (19)