This case study is no longer available

Caffe Nero, Oxo Tower, London

by Havwoods Ltd

Caffe Nero is well known for reflecting the ethos of the local community in its stores. When refurbishing a former coffee shop in London's Oxo Tower, they were adamant in wanting a shop which really fitted its surroundings. The result truly reflects its South Bank location. Many of the materials are reclaimed, including the Henley Dock Oak flooring. Although reclaimed, this range has been crafted into engineered planks which combine the random widths and true individuality of reclaimed wood with the practicality of easy to fit engineered planks -consistency from each batch and reserves held in stock for matching.

No featured products in this case study

Contact Havwoods Ltd by clicking the button below to find out which products were used in this case study.