NBS Source
List your products

British Museum WCEC

by Planet Partitioning

  Favourite

For the basement laboratories, Planet used p100 demountable double-glazed full-height partitions with two layers of 15mm toughened glass to reach heights in excess of three metres. The partitioning framework was set within the steel grid structure, ensuring an industrial look and incorporating slimline single-glazed and SonoTec double glazed doors with integrated venetian blinds. Planet provided a full blackout option for lab work on sensitive ancient human remains. Planet AG was responsible for the full-height atrium glazing, using 19.5mm toughened laminated glass. It required carefully spaced holes for securing attenuators that control airflow within the building.

Read more

No featured products in this case study

Contact Planet Partitioning by clicking the button below to find out which products were used in this case study.

More case studies from Planet Partitioning

View all case studies from Planet Partitioning (53)