This site uses cookies to store information on your computer. Learn more about these cookies, and how to opt out of them. Find out more

NBS Source

Bourke Street Contemporary Office & Living Space, NSW

OVERVIEW

Designed by Smart Design Studio, the building is an honest layering of old and new as expressed by the raw treatment of the exterior façade through to the smooth, modern interior. The rooftop addition connects the double-height banks of glass Breezway Louvres with an articulated aluminium roof folding down as a screen to the back of the building. The end result successfully incorporates flexible and functional office interiors and a two-bedroom rooftop apartment within a rigorously controlled contemporary architecture of old and new.

No featured products in this case study

Contact Breezway Australia Pty Ltd by clicking the button below to find out which products were used in this case study.