This site uses cookies to store information on your computer. Learn more about these cookies, and how to opt out of them. Find out more

NBS Source

Birmingham New Street Train Station Living Wall

OVERVIEW

The 77 metre long living wall on the link bridge at New Street Station in Birmingham welcomes travellers from all over the country to the centre of the city. The living wall creates a pleasant promenade of calming, green infrastructure amongst this built urban environment with the addition of 16,600 plants.

Products featured in this case study

View all products (1)
Biotecture - BioPanel Hydroponic Living Wall System

Biotecture - BioPanel Hydroponic Living Wall System

More case studies from Biotecture Limited

View all case studies (21)
Covent Garden Living Wall

Covent Garden Living Wall

The Postal Museum courtyard living wall, London

The Postal Museum courtyard living wall, London

Veolia Recycling & Recovery Facility Living Wall, Leeds

Veolia Recycling & Recovery Facility Living Wall, Leeds

MTV Studios Living Wall, Camden

MTV Studios Living Wall, Camden