NBS Source

Bespoke structural glazing at Braywick Leisure Centre

by VELUX Commercial

VELUX Commercial won the tender to deliver the 45.6m x 4.3m structural barrel vault rooflight system, with integrated ventilation, planned for the central gallery. The use of a diffused polycarbonate solution also minimises glare on sunny days. A vertical frame was designed to incorporate ventilation.The rectangular aluminium structure sits beneath the rooflight - accomodating 23 EN 12101 certified centre pivot louvres for both smoke and comfort ventilation.

No featured products in this case study

Contact VELUX Commercial by clicking the button below to find out which products were used in this case study.

More case studies from VELUX Commercial

View all case studies(9)
UK Hydrographic Office

UK Hydrographic Office

Vitsoe HQ

Vitsoe HQ

North East Futures University Technical College

North East Futures University Technical College

Glenpark Early Years Centre

Glenpark Early Years Centre