Bespoke, complex seating for Thomas More Square, London

by Furnitubes International Ltd

BDP approached Furnitubes with a concept seating design for the redevelopment of Thomas More Square. The designs were characterised by a complex arrangement of intersecting angled planes to fit into dedicated alcoves in the raised planters. From this concept Furnitubes designers developed the complex geometry by 3d modelling each of the 6 unique seating structures, and a complementary large scale wall-top platform. Seating was used in mirrored pairs either side of the main walkway and included flat benches, and seats with single plane and compound angle backrests, all custom-designed and made to fit the challenging levels of the site.

No featured products in this case study

Contact Furnitubes International Ltd by clicking the button below to find out which products were used in this case study.

More case studies from Furnitubes International Ltd

View all case studies(55)
Bespoke external furniture for Cardiff & Vale College

Bespoke external furniture for Cardiff & Vale College

Bespoke seating for local neighbourhood open space

Bespoke seating for local neighbourhood open space

Coordinated street furniture for award winning apartments

Coordinated street furniture for award winning apartments

Gabion seat platforms for Begbroke Science Park, Oxford

Gabion seat platforms for Begbroke Science Park, Oxford