This case study is no longer available

Bayswater Apartment

by Bulthaup Mayfair

This open plan living space in a Bayswater apartment, designed by Brian Ma Siy Architects, features a simple straight run of bulthaup b3 cabinets in natural aluminium which blends, discreetly, with the rest of the interior scheme. The 10mm worktop is stainless steel with an integrated sink, cold-welded into its surface at our factory. The white glass backsplash offers a practical but light reflecting treatment to the rear wall area. With Gaggenau cooking appliances this project provides a functional, if compact kitchen, for a keen cook to work in. Photography by Brian Ma Siy

Read more

No featured products in this case study

Contact Bulthaup Mayfair by clicking the button below to find out which products were used in this case study.