NBS Source
List your products

Battersea Power Station, London

by Outdoor Deck Company Ltd

  Favourite

A vibrant new community is being created at Battersea Power Station offering the best retail, office, leisure and green space plus unique homes. Working with Maylim, the Outdoor Deck Company were specified for a multitude of areas across this 39-acre site, including the supply and installation of Cedar privacy screening for all apartments on the podium level plus a large Iroko deck area alongside the retail outlets. The Outdoor Deck Company were also responsible for the supply and install of timber seating in the specially designed communal areas and Cumaru seating, planters and a bespoke pergola on Level 8.

Read more

No featured products in this case study

Contact Outdoor Deck Company Ltd by clicking the button below to find out which products were used in this case study.

More case studies from Outdoor Deck Company Ltd

View all case studies from Outdoor Deck Company Ltd (19)