NBS Source
List your products

Baker Street, London

by Washroom Washroom Ltd

  Favourite

Together with its in-house joinery division Washroom delivered a new basement shower and changing area, plus kitchenettes and storage for this redeveloped office. Forte SGL shower cubicles with satin anodised aluminium pedestal legs and 'D’ shaped headrail, were specified in dark grey. The spacious cubicles include a bespoke fold-down bench for extra convenience. Washroom installed bespoke white Corian solid surface vanity units complete with inset wastebin in the superloos. The team also crafted a bespoke oak staircase which runs on every level of the building and installed new oak slatted wall panels throughout to complete the design.

Read more

No featured products in this case study

Contact Washroom Washroom Ltd by clicking the button below to find out which products were used in this case study.

More case studies from Washroom Washroom Ltd

View all case studies from Washroom Washroom Ltd (51)