NBS Source
List your products

41 Lothbury, London

by AET Flexible Space

  Favourite

The 146,000 sq.ft. Grade II listed building, designed by architects Mewes and Davis was constructed in 1926 as a purpose built headquarters for National Westminster Bank and features a Portland Stone façade, interior columns, marble floors and walls. Fully redeveloped in 2004, the building offers a blend of contemporary office accommodation with historical period features. The adoption of underfloor air conditioning permits designers the freedom to retain ceiling features of special architectural interest and full height glazing is also unrestricted.

Read more

No featured products in this case study

Contact AET Flexible Space by clicking the button below to find out which products were used in this case study.

More case studies from AET Flexible Space

View all case studies from AET Flexible Space (64)