NBS Source
List your products

20 North Audley Street

by Washroom Washroom Ltd

  Favourite

We’ve installed washrooms on three levels of a newly refurbished Grade A office building in the heart of London’s Mayfair district. The new washrooms were designed to mirror the reception area by using American Black Walnut real wood veneer and the same marble finish for the vanities. Illuminated mirrors plus wall-mounted taps and soap dispensers complete the design, while the marble panelling continues full height around the sinks and behind the mirrors. Our Alto full height toilet cubicles add to the high specification design.

Read more

No featured products in this case study

Contact Washroom Washroom Ltd by clicking the button below to find out which products were used in this case study.

More case studies from Washroom Washroom Ltd

View all case studies from Washroom Washroom Ltd (51)