NBS Source

The Bower, Stockley Park

by Washroom Washroom Ltd

The reception area had to set the tone for the rest of the building so we designed the bespoke Corian reception desk to mirror the angular lines of the unique feature staircases in the building’s central atrium. The new washrooms feature our full height Alto toilet cubicles, specified with a real wood walnut veneer finish. We designed the bespoke white Corian trough-style vanity units with an integral handbag shelf, back-painted glass splashbacks and Tego hinged mirror units. In the basement staff shower and changing area, our SGL Forza lockers provide staff with a durable, secure storage facility.

Products featured in this case study

View all products (49)
Forza Lockers - 1 Tier

Forza Lockers - 1 Tier

Forza Lockers - 4 Tier

Forza Lockers - 4 Tier

Tego Hinged Mirror

Tego Hinged Mirror

Forza Lockers - 3 Tier

Forza Lockers - 3 Tier

Forza Lockers - 2 Tier

Forza Lockers - 2 Tier

Alto Cubicles

Alto Cubicles

More case studies from Washroom Washroom Ltd

View all case studies(51)
103 Wigmore Street

103 Wigmore Street

62 Threadneedle Street

62 Threadneedle Street

Third Space, Tower Bridge

Third Space, Tower Bridge

Weston House, High Holborn

Weston House, High Holborn