NBS Source

Cityhall Hofheim

by EQUITONE

The town hall in Hofheim am Taunus was renovated to refresh the old building.


The entrance facade was given a new look, the original dark-looking, small-scale bay facade gave way to a bright, large-area facade. EQUITONE [lunara] in Hessian was specified and complemented by a golden perforated facade, brightening up the building and creating a visually exciting facade.


An inviting canopy addresses the main entrance and offers protection from the weather if necessary. The front consists of a large LED strip that shows the current and upcoming events. 

Products featured in this case study

View all products (5)
EQUITONE [lunara] - Fibre Cement Rainscreen Cladding Material

EQUITONE [lunara] - Fibre Cement Rainscreen Cladding Material

More case studies from EQUITONE

View all case studies(26)
Office for National Statistics

Office for National Statistics

Apartment building Wemmel

Apartment building Wemmel

Pavilion Mexico

Pavilion Mexico

St George's School in Edinburgh

St George's School in Edinburgh