NBS Source

Bespoke seating for local neighbourhood open space

by Furnitubes International Ltd

muf architects utilised Furnitubes’ expertise in design and manufacture to develop a bespoke seating solution for Gainsborough Square, in Bristol. The new seating was integrated with and was fixed to the substructure of the pavilion. The products comprise a steel frame with recycled plastic boards for the seating surface, in 3 subtle colour shades as used for the pavilion deck and with outer ends of the seats sloping down to meet the pavilion deck. The new pavilion has proved to be a popular centrepiece at Gainsborough Square since it’s unveiling at a community event hosted by Bristol City Council.

No featured products in this case study

Contact Furnitubes International Ltd by clicking the button below to find out which products were used in this case study.

More case studies from Furnitubes International Ltd

View all case studies(57)
Bespoke, complex seating for Thomas More Square, London

Bespoke, complex seating for Thomas More Square, London

Bespoke external furniture for Cardiff & Vale College

Bespoke external furniture for Cardiff & Vale College

Coordinated street furniture for award winning apartments

Coordinated street furniture for award winning apartments

Gabion seat platforms for Begbroke Science Park, Oxford

Gabion seat platforms for Begbroke Science Park, Oxford