NBS Source
List your products

Parkview Green, Beijing

by AET Flexible Space

  Favourite

The prestigious complex located in Beijing’s Chaoyang District was completed in 2010. The building has unique architectural form with a pyramidal roof and comprises four buildings arranged in a cluster with atrium spaces set in between the buildings. The buildings are enclosed by an external envelope which acts as a passive modulator for comfort environments with regards to interior air temperature and air quality. The design objective was to create a benchmark for a technologically advanced building that would provide energy efficient solutions for the developer, owner and occupiers.

Read more

No featured products in this case study

Contact AET Flexible Space by clicking the button below to find out which products were used in this case study.

More case studies from AET Flexible Space

View all case studies from AET Flexible Space (64)