NBS Source

The Mill London HQ

by Wood Floors & Accessories

The Mill is an Academy Award Winning, Visual FX Studio, who recently moved into their new Fitzrovia Head Quarters.

Working with our client, Naturally Wood Floors, we created a mixture of various bespoke textures and finishes to transform the general office areas, reception and roof top bar, The Loft.

London MD Darren O’Kelly’s aim was clear: “We believe that great work happens when the right people are put together in an engaging and inspirational space and I think we’ve achieved that at Windmill Street.”


  • Product: 100% FSC Stability engineered European Oak Rustic Grade Planks
  • Finish: Various Textures and Finishes
  • Quantity: 3500m2

No featured products in this case study

Contact Wood Floors & Accessories by clicking the button below to find out which products were used in this case study.

More case studies from Wood Floors & Accessories

View all case studies(14)
Innocent Smoothies London HQ

Innocent Smoothies London HQ

Google London HQ

Google London HQ

Red Bull London HQ

Red Bull London HQ

De Vere Gardens

De Vere Gardens