Biomerieux - Marcy-L'étoile (France)

by Tecno Spa

The intervention for the new global headquarters of Biomerieux research institute, involved the production and installation of all partition walls according to the project of the architects Valode & Pistre that settled white and the transparency of glass as the dominant essential features. A particular characteristic of the W80-Biomerieux project is the customisation both from a technical perspective, for which solutions permitting the achievement of high acoustic performance were installed and with the use of special decorative elements such as solid panels covered in coloured fabric desaturated from 100 to 0, in more than 40 different shades.

Read more

No featured products in this case study

Contact Tecno Spa by clicking the button below to find out which products were used in this case study.

More case studies from Tecno Spa

View all case studies(10)