NBS Source
List your products

Oxford University Department of Physics - The Beecroft Building

by Sundeala

  Favourite

Over 500 sq.m of Sundeala VES Writing Wall has been installed in the BREEAM Excellent-rated world-class scientific research facility, the Beecroft Building The atrium contains a hierarchy of spaces for discussion groups. The laboratory spaces in the basement are designed to provide a tightly controlled environment for carrying out highly sensitive research. Sundeala Writing Walls and Pin Boards feature throughout the building. Delivering the ultimate in form and function are the huge curved chalk writing walls. The chalkboard finish combines the traditional black board with modern materials to provide a simple, yet timeless, study aid for academics.

No featured products in this case study

Contact Sundeala by clicking the button below to find out which products were used in this case study.